Vypadá to, že se jim stýská po filmovém festivalu. Ten letos nebude, ale prezident Jiří Bartoška pro sponzory uspořádal party, kde se objevili i herci nebo režiséři. 

Schody před Thermalem, který je epicentrem filmového svátku, jsou od pátku potažené červeným kobercem a okolo stojí sochy. Večer se tam totiž konalo tradiční slavnostní zahájení. 

No jo no, to jsme to chytli. A to všecko jenom proto, abychom to nechytli. Protože kdybychom to všichni chytli, tak to bychom to teprve chytli. Za normálních okolností by tady v sále sedělo 1200 lidí, dalších 30 000 by čekalo venku a všichni by se těšili, že začíná festival. Ale znáte to: takové těšení, to je nakažlivé. Tak jsem tu radši sám. Vlastně úplně sám ne. Ještě je tu soused, co bydlí hned tady vedle,“ řekl Marek Eben, když vítal Jiřího Bartošku v úplně opuštěném Velkém sále. 

VIDEO: Jitka Schneiderová: Co měla pod krásnými šaty? Nic!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová: Co měla pod krásnými šaty? Nic! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotku na red carpetu si neodpustila herečka Jitka Schneiderová v luxusních černých šatech. 

Včera se slavnostně, v malém počtu, ale o to emotivněji zahájil ojedinělý ročník festivalu společně s diváky v 96 kinech po celé republice ve stejnou chvíli, u stejného filmu,“ říká herečka, která má radost, že se kultovní film Samotáři po 20 letech vrací v restaurované verzi do kinodistribuce. A tak se právě ve Varech potkala s režisérem Davidem Ondříčkem

VIDEO: Františka Čížková zpovídá Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému!

Video
Video se připravuje ...

Františka Čížková zpovídá Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému! Františka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií