Informaci přinesl web Extra.cz „Rozvod proběhl oficiálně 28. května. Na tom je nádherné to, že je to přesně datum narození Isabelky. Takže to byl úžasný dárek od naší malé Isabelky. A je to taky 21 dní před narozením Lilie, takže to je další hezké propojení,“ potvrdil webu Janeček. „Já ani ona jsme u soudu fyzicky nebyli, proběhlo to přes advokáty.“

VIDEO: Miliardář Karel Janeček s partnerkou Lilií: Svatba letos nebude!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Miliardář Karel Janeček s partnerkou Lilií: Svatba letos nebude! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Janeček už dlouho žije kněžkou Liliou Khousnotdinovou, jíž si vzal v roce 2017 při duchovním obřadu v Bhútánu, přede dvěma roky se jim narodila právě dcera Isabel. Teď už si může Lilii vzít i podle evropských zákonů.

Na rozvod se těšil

Janeček v minulosti o rozhovoru s Miriam mluvil, respektive psal a diskutoval na sociální síti. Takhle to tehdy komentoval: „To, co dnes zažívám v rámci rozvodu, bych dřív považoval na absurdní béčkové televizní drama. Až donedávna bych nevěřil, čeho všeho může být schopna žena, natož žena, kterou jsem kdysi bláznivě miloval,“ uvedl ve vyjádření pro média s tím, že ho mrzí, že nemůže vídat jejich synka.

„Jsem smutný, že nyní nemohu svého syna svobodně vídat, ačkoliv k sobě máme velmi blízko a moc mi chybí. Dělám pro to vše, nicméně jeho matka systematicky narušuje naše setkání v Paříži a brání mi si ho vzít do Česka na prázdniny nebo za rodiči. Proto se velmi těším na soudní stání v září, kdy konečně dosáhnu svých rodičovských práv,“ doplnil matematik.

Ženit jsem se s ní nechtěl, ale jakmile Mariem byla těhotná, dala mi ultimátum, že pokud si ji nevezmu, půjde na interrupci,“ uvedl též na sociálních sítích a posléze to zopakoval i ve vyjádření pro média. Nyní přiznal, že v roce 2015, kdy se ženil, znal Tunisanku pouze pět měsíců a neznal ji ještě tak dobře. „Vnímal jsem ji velmi zkresleně a viděl jsem v ní tu pravou. Zmýlil jsem se,“ postěžoval si.

VIDEO: Miliardář Janeček na Čarodějce producenta Janečka: Co o jmenovcově práci řekl?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček na Čarodějce producenta Janečka: Co o jmenovcově práci řekl? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií