Mladší sestra o něco populárnější Jany Hlaváčové (82) měla po své životní roli o kariéru postaráno. Režiséři se o „zlou Doru“ přetahovali, Hlaváčové se tak povedlo ulovit roli v dalších významných projektech, jako byl například seriál Lékař umírajícího času nebo Já už budu hodný, dědečku! Na konci 90. let ale její hvězda přestala stoupat a Hlaváčová s kariérou sekla a utekla za dcerou Lucií Matouškovou (47) do Mladé Boleslavi.

„Chci ještě žít, ne se udřít. Ale nudu opravdu neznám,“ odůvodnila tehdy svůj odchod z filmového plátna, televizních obrazovek a metropole. Ač se do Prahy už nepřestěhovala, po pár letech se znovu vrátila ke hraní, či spíše k jeho limitované edici.

VIDEO: Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic.

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic. Bára Horáková, Lukáš Červený

Malé role v Anděli Páně, Bastardech trojce nebo hořce přijatém pokračování Básníků čekajících na zázrak ji sice nevynesly do nebes, ale to ani nebylo v plánu. Jak totiž jednou člověk přičichne k hraní, už ho neopustí, třebaže se mu nevěnuje naplno. Nyní si Dana Hlaváčová užívá zasloužený klid a pohodu v Boleslavi a věnuje se dceři a své vnučce.

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Fotogalerie
13 fotografií