„Ahoj kamarádi a kamarádky. München je teď můj nový kámoš, teda domov... Užívejte si den... Já jdu na noční,“ opatřil popiskem video na svém facebooku Martin Kocián, které když si rozkliknete, zůstane vám rozum rozhodně aspoň na chvíli stát. Kdysi zpěvák, dnes proslulý potížista, si na něm nejprve zvesela poskočí, a jak se přibližuje ke kameře, zahlásí: „Čau lidi, tak vás tady vítám v Rakousku. Jsme v továrně na výrobu mercedesů a já dneska budu vyrábět vooolantýýý, more!“

VIDEO: Martin Kocián z Luneticu: Chci ještě zplodit syna!

Video
Video se připravuje ...

Martin Kocián z Luneticu: Chci ještě zplodit syna! Helena Lacinová

To, že k videu napsal, že je v Mnichově, ale své fanoušky zdraví z Rakouska, Martinu Kociánovi nejspíš nepřijde nijak divné. To ale není jediný videoklenot, který je na Kociánově sociální síti k vidění. Zatímco první zeměpisně ne úplně zdařilé video je pouhých deset vteřin dlouhé, druhé si můžete užít celou minutu a čtvrt.  

V něm Martin Kocián vystupuje nejprve s šátkem na obličeji a své fanoušky a přátele zdraví pro změnu německy. „Guten Tag,“ ozývá se ze záznamu. Martin Kocián, který dříve s Luneticem metal po pódiích přemety a skákal salta, proskočí na videu dveřmi, naštěstí si je před tím otevře, a šoumensky pak předvádí taekwondo, karate i box. Stihne ale předvést i kopy z thajboxu a kung fu. „Ale nejradši dávám mostecké, litvínovské a janovské hlavičky, more,“ zahlásí zpěvák do kamery, načež ji zasáhne hlavou.

VIDEO: Lunetic slavil 20 let: Už jsou zase čtyři, ale... Kocián zapomněl texty!

Video
Video se připravuje ...

Lunetic slavili 20 let: Už jsou zase čtyři, ale... Kocián zapomněl texty! Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií