O tom, že Martin Kocián není žádný svatoušek, asi netřeba za ty roky plných drog, občasného násilí a dalších problémů pochybovat. I když to vždy nakonec vypadalo, že už seká latinu, objevil se další průšvih. A ten poslední vypadá definitivně. Zpěvák se totiž prý nadobro rozkmotřil se zbylými třemi členy legendárních Lunetic a kapelu opustil. Nakolik dobrovolně, těžko říct, obě strany tvrdily každá něco trochu jiného.

Rozhodně si ale nelze nevšimnout panujícího napětí. Minimálně ze strany Kociána, který tvrdí, že za jeho vyhazovem nejsou drogy, ale spravování se jeho kolegů. Podle jeho slov zvláště rozdělení zisku z koncertů nebylo tak úplně spravedlivé.

„Vašek Jelínek z jednoho koncertu pobíral 16 tisíc korun plus jeho manželka pobírala za účetnictví 5 procent z výdělku z jednoho koncertu. Já jsem pobíral něco mezi 6 až 8 tisíci za vystoupení. Dvakrát jsem dostal pokutu 9 tisíc, takže jsem vlastně koncerty, kde vystupuji, dotoval. Odešel jsem proto, protože si myslím, že klukům záleží více na penězích než na hudbě. V mnoha věcech nejsou fér, jen si to nechtějí přiznat. A právě hudba a rozdávání radosti lidem mělo být prvotním, proč vznikla kapela Lunetic,“ prozradil pro eXtra.cz Kocián, jak se po vzkříšení Lunetic rozdělovaly v kapele finance za vystoupení.

„Mrzí mě to, ale jednání kluků mě skutečně rozlítilo,“ dodal ublíženě známý blonďák, který už dokonce ani nepopřel, že bere drogy vesele dál a v budoucnu s tím nejspíš už ani neplánuje skoncovat, jak se dříve snažil.

VIDEO: Lunetici po 20 letech opět pohromadě: Zapomínáme staré nešvary!

Video
Video se připravuje ...

Lunetici po 20 letech opět pohromadě: Zapomínáme staré nešvary! Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií