Interpretka hitů My dva a čas či Děti z Pirea s Milanem Chladilem (†53) upadla před dvěma měsíci doma v prádelně a zlomila si kůstku u krčku kyčle. „Říkala jsem si, že by nebylo špatné chodit jako ve třiceti, ale pak jsem to snížila, člověk má chtít hodně. Jako dvacítka,“ směje se Yvetta.

Odjezd na Slapy jí ale zkomplikoval drobný ženský problém. „Tam se cvičí hodně ve vodě a já neměla plavky. Požádala jsem syna (ředitel divadla U Hasičů Tomáš Spurný – pozn. red.). Jenže on mi koupil takové babské. Musel je jít vyměnit,“ postěžovala si Simonová. A kvůli plavkám si také pochvaluje, že léčení zanechalo jen »krásné malé jizvy«. „Moc děkuju lékařům i personálu, jsou báječní.“ 

A aby bylo dobrých zpráv vícero, pravnučka Eliška (21) přišla Yvettě sdělit do nemocnice novinu. „Budu za tři měsíce praprababička. A ona do toho stále ještě studuje anglickou vysokou školu. Věřím ale, že to všechno zvládne, je to boží požehnání,“ říká zpěvačka natěšeně. A vyhlíží prý návrat na jeviště. „Přízeň diváků mě nabíjí energií,“ přiznává.

VIDEO: Yvetta Simonová: Pouštím si vzkaz, který mi Gott nahrál, a je mi smutno.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Yvetta Simonová: Pouštím si vzkaz, který mi Gott nahrál, a je mi smutno. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií