Ano, jsou ještě spolu, a ne, podle láskyplných gest a objetí, která půvabná Gelemová k šestému výročí od začátku „chození“ nasdílela na sociální sítě, to v nejbližší době ukončit neplánují. Dvojice tak svůj speciální den zapila skleničkou vína.

Harmonický vztah nenarušila ani koronovirová pandemie, ta jejich pouto naopak upevnila – oba se hned na začátku krize přemístili do bezpečí jižních Čech, kde oslavili Velikonoce, Felixovy narozeniny i První máj.

Video: Komplikace pro Ivanu: Co asi zkazí vzpomínku na Gotta? A Felixe milenka ukázala pružné tělo 

Video
Video se připravuje ...

Komplikace pro Ivanu: Co asi zkazí vzpomínku na Gotta? A Felixe milenka ukázala pružné tělo. Bára Horáková, Lukáš Červený

Muž, který hřeje srdcem i duší, jak o něm Gelemová zasněně básní, je s nadanou malířkou od roku 2014. A ač to vypadalo, že to saxofonistova manželka Dagmar Patrasová (64) nevydýchá a oba pošle do horoucích pekel, jejich vztahu požehnala, respektive ho po prvotním šoku a následnému pokrčení ramen zcela ignoruje a stále dokola tvrdí, že manželství se Slováčkem jednoduše funguje a žádný rozvod se nekoná.

Dokazuje to například rehabilitací, kterou kvůli skřípnutému nervu podstupuje. Slováček o ni přijel pečovat: „Vozí mě do nemocnice, na rehabilitační kliniku a tak. Taky mi před týdnem udělal radost, protože konečně posekal zahradu,“ prozradila Patrasová magazínu Sedmička.

VIDEO: Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video
Video se připravuje ...

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka. 

Fotogalerie
44 fotografií