Maminku už po rozvolnění opatření může navštěvovat, ale to má jasná pravidla. „Vůbec nemůžu na její pokoj a musíme se scházet jen na půl hodiny až hodinu v klubovně, kde si ani v klidu nemůžeme popovídat. Každý nás poslouchá,“ postěžovala si Dominika.

Jako ve vězení

„Mámu to příšerně deptá a je z toho hrozně špatná! Přijde si jako ve vězení a bojí se, aby ji ty psychické potíže nezabily a nebyla v tu chvíli osamocená. Pokusím se to nějak s vedením domova vyřešit. Proč bych nemohla chodit na její pokoj, když je na něm sama?“ nechápe Gottová.

Musí do špitálu

Sama paní Zacpalová problémy s psychikou potvrdila. „Dva měsíce jsem nemohla dceru vůbec vidět. Respektuji, že ten koronavirus je nebezpečný, ale ta ztráta osobního kontaktu s rodinou mi velmi ublížila,“ popsala Aha! „Teď se dostanu v červnu třikrát ven, ale to jenom kvůli nasmlouvaným vyšetřením v nemocnicích. Jinak nikam stále nemůžeme,“ upřesnila s tím, že věří, že nějaké řešení pro to, aby se cítila lépe, s Dominikou najdou. „Bavíme se i o možnosti, že by si mě vzala k sobě. Uvidíme, jak to dopadne,“ rozloučila se bývalá tanečnice.

SPECIÁL MŮJ TÁTA KAREL SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDE!

6304241:gallery:true:true

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den.

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií