Již v roce 2018 se začala Simona objevovat na veřejnosti po boku svalovce Jana, který je vicemistrem ČR v běhu na 400 metrů ve veteránské kategorii. Poprvé ho prý myšlenky na svatbu přepadly ostatně už dost brzy. „Požádat Simču o ruku mě napadlo už asi po třech měsících vztahu, když jsme se vraceli z Barcelony a v letadle jsem řekl, že si dovedu představit, že se vezmeme…,“ přiznal pro deník Aha! Adensam.

S vyjádřením svých citů ještě ale nějakou dobu počkal, ale v době koronavirové karantény spolu dvojice prý byla denně. A jelikož žádná ponorka nepřišla, rozhodli se vzít! „Žádost proběhla před bustou Járy Cimrmana v Malostranské besedě, kde koneckonců dozrálo i mé přesvědčení o správnosti tohoto rozhodnutí, a řekněme, že byla dojatá. A řekla ano,“ prozradil někdejší vrcholový atlet o hvězdě seriálů Comeback či Ohnivý kuře.

O veselce zatím prozradil jen to, že by se snad mohla konat do roka a do dne, jak si žádají tradice. „Pokud se neobjeví neočekávané skutečnosti, tak by zlatými hřeby roku 2021 mohly být olympijské hry, premiéra filmu Zátopek a naše svatba,“ těší se nastávající ženich, který na zmíněném snímku rovněž spolupracoval. Trénoval totiž Marthu Issovou (39), která si zahrála Danu Zátopkovou (†97).

Sama Babčáková si své soukromí střeží, a tak dodnes neprozradila ani jméno svého prvního manžela. S ním má dvě děti – syna Alberta (15) a dceru Josefínu (9). S tím se před čtyřmi lety rozvedla a teď chystá svatbu právě s Adensamem. Ale jak on sám přiznává, ne vždy je jejich vztah jako nebe bez mráčků. „Krizi jsme měli a právě díky ní jsme si teď blíž a můžeme poctivě vstoupit do další fáze našeho vztahu,“ odtajnil Jan a se smíchem dodal: „Samozřejmě že se hádáme. Jako všichni. Kde není konflikt, není sex!“

VIDEO: Simona Babčáková na premiéře Šmejdů

Video
Video se připravuje ...

Simona Babčáková na premiéře Šmejdů Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
47 fotografií