Téměř čtvrt století s jedním člověkem, to už je pořádný kus života. Kdyby se ale vzali záhy po seznámení, slavila by Hanka Kynychovádokonce tři společné dekády aneb perlovou svatbu. „Prvního června jsme si řekli ANO na Staroměstské radnici. S chozením jsme spolu už skoro 30 let,“ rozplývá se Hanka Kynychová, která se informací o výročí své svatby i o narozeninách nejstaršího potomka pochlubila na svém instagramovém profilu.

A aby stvrdila manželskou vášeň, která mezi ní a Jindřichem stále panuje, přidala snímek vzájemného polibku. Na další fotce se pak cvičitelka kromě narozeninového oslavence pochlubila i mladšími dítky – dvojčaty Alexandrou a Sofií. Dívenky přišly na svět dlouhých osm let po starším bráchovi. Cvičitelka na snímku zachytila svá tři dítka v sourozeneckém objetí v kuchyni. A jelikož svět sociálních sítí umí být pořádně drsným prostředím, i tady se v záplavě gratulací našel jeden rýpálek.

„Dcery máte krásný, ale pokliďte si trošku doma,“ zazněl kritický hlas z anonymního profilu, který tak narážel zjevně na potraviny na kuchyňské lince a na schodech za dětmi. Fitnesska se ale nenechala rozhodit a místo internetové hádky dodala, jak její čerstvě jedenadvacetiletý syn slavil. „K narozeninám jsem Filipovi opět pozvala jeho nejbližší přátele a lidi, které má rád,“ svěřila Hanka Kynychová, že měli doma pěkně veselo.     

VIDEO: Hanka Kynychová si odmítala přiznat stárnutí: Dostala jsem z toho tik, připustila.

Video
Video se připravuje ...

Hanka Kynychová (51) si odmítala přiznat stárnutí: Dostala jsem z toho tik, připustila. Markéta Reinischová,

Fotogalerie
30 fotografií