„Letos bez cestování a potápění! Nuže, potápění muselo za mnou!“ uvedla své nové tetování Bára Jánová na instagramu. Po lýtku se jí nyní plaví tři rejnoci, kteří se postupně rozpadají. „Mantám se říká mořští motýli. Sdružují se jen na určitá období a pak svoje kámoše opustí a plavou životem dál. Nic není věčné, ať chceme, nebo ne. Ale jak všichni dobře víme, konec je vždy začátek něčeho nového…“ dojala se krásná herečka nad těmito záhadnými mořskými stvořeními.

Tetování číslo šest podle jejích vlastních slov „skoro vůbec“ nebolelo. Na dotazy ve stylu, zda si uvědomuje, že takovýhle obrázek bude její tělo zdobit už napořád, reagovala s nadhledem: „Ale prd! Až já budu stará a budu to chtít případně sundat, tak to v tý době už bude maličkost,“ myslí si krásná herečka, která v minulosti randila s Jiřím Mádlem (33) a v nejedné roli předvedla i nahé tělo před kamerou.

Stejně tak se neobává, že by jí nové tetování mohlo vadit při natáčení. „Vždycky mě zajímalo, jestli to není překážkou v herectví. I když make-up to asi zakreje…“ vyzvídala jedna Bářina fanynka. I na to měla pohledná umělkyně odpověď: „V dnešní době už to není problém. Navíc to mám vzadu a tam kamera tolik nevidí,“ vysvětlila Bára, která se po nedobrovolných koronavirových prázdninách, kdy nemohla natáčet (a během nichž si prožila chvíle bezmoci a strachu, když se obávala, že se její životní partner nakazil virem covid-19), opět vrátila na plac.

Kromě toho i takový Lukáš Langmajer (39), s nímž Jánová ve Slunečné hraje - a dokonce s ním coby potvora Sylva skončila v posteli, se může těmito „malůvkami na kůži“ pochlubit. A ani jeho to nikterak neomezuje. Naopak se to k Vildovi, jehož v tomto úspěšném seriálu ztvárňuje, dokonale hodí... Proč by tedy nemohla být potetovaná i jedna ze sester Popelkových?

VIDEO: Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí.

Video
Video se připravuje ...

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
35 fotografií