„Já jsem hrál nohejbal a očividně jsem neměl. Praskla mi achilovka,“ přiznal v primáckém pořadu Showtime Tomáš, který nyní chodí o berlích a se zafixovanou nohou, jak ke zranění přišel.

Čeká ho kvůli tomu dokonce pobyt v nemocnici. „Teď jdu na příjem a zítra mám operaci,“ přiznal, ale vzápětí vtipkoval, aby ukázal, že nemá strach. „Ale je to rutinní zákrok, už jsem jich několik dělal,“ narážel na svou roli Adama Brejchy v Modrém kódu. 

Ostatně i ve špitále ho prý poznali coby seriálového doktora, a tak si z něj prý lékaři kvůli tomu dělali trochu i legraci, zda si nohu nezvládne odoperovat sám. 

Kvůli zdravotním obtížím teď musí Měcháček na čas zapomenout právě i na natáčení známého seriálu, jenž byl kvůli koronaviru v poslední době pozastaven. Zatímco kolegové se tak již před kameru navrací, on si bude asi muset ještě počkat. Musí totiž po zákroku hlavně poctivě rehabilitovat.

Tomáše proslavila i série humorných reklam na známou banku, kde spolu s Tomášem Jeřábkem (45) ztvárnili duo bankéřů, kdy Jeřábek byl ten »zlý« a Měcháček naopak ten »hodný«. Novou reklamu natočili i v době karantény. Jak ji ale herec prý strávil?

„Já jsem se odstěhoval na maringotku do Krkonoš, která nebyla nachystaná na pobyt páru s ročním dítětem. Tam jsme byli celou dobu, až na výjimku, kdy nám známá půjčila chalupu, kde jsme zachránili náš vztah,“ vyprávěl v Showtime dvojnásobný táta takovým tónem, že vlastně nikdo nevěděl, zda mluví vážně, nebo si dělá jen legraci. Každopádně s partnerkou prý spolu i po pobytu na 13 metrech čtverečních vydrželi. 

VIDEO: Reklamy na banku ho proslavily!

2060841:gallery:true:true

Fotogalerie
30 fotografií