Vilu v Americe, v idylickém golfovém resortu, vlastní zpěvák Pavol Habera už tři roky - a jak je vidět z fotek, co na sociální sítě tu a tam nahrává, skutečně si zde pobyt na Floridě plnými doušky užívá. Podle slovenského magazínu Nový Čas si známý hudebník a drsný porotce pěvecké soutěže SuperStar sbalil kufry a zamířil na Floridu dokonce i teď, během pandemie viru covid-19.

Domácí prostředí a všudypřítomnou mediální masáž, děsící občany neustálým rizikem nakažení, vyměnil Habera za sluncem zalité pláže, bělostný písek a všudypřítomné horko, v němž se jistě nestydí vyrazit do ulic ani ve svých legendárních džínových minišortkách, v nichž před mnoha a mnoha lety hrdě pózoval po boku Karla Gotta (80).

V Americe sice počet nakažených rapidně roste každým dnem, momentálně by se v USA mělo nacházet kolem 1,4 milionu lidí zasažených koronavirem a je zde evidováno přes 83 tisíc úmrtí (v polovině dubna zde dokonce došlo k jednomu smutnému rekordu, během čtyřiadvaceti hodin v USA zákeřné nemoci podlehlo více než 2 tisíce lidí), Paľo však zřejmě vsadil na skutečnost, že v golfovém resortu, kde vlastní nemovitost, je uzavřená komunita lidí, v níž každý dbá na své soukromí a bezpečí.

A i kdyby na pláže prozatím Habera nemohl, nevadí: K jeho luxusní vilce patří i krytá terasa s bazénem. Také za tento exotický ráj dal prý 320 tisíc euro, což je zhruba 8 milionů 800 tisíc českých korun.

Náhle volný čas tráví Habera nejenom sladkým nicneděláním, ale i sportováním: snímky z cyklistických tréninků po amerických ulicích a rovněž pouštěním draků se pochlubil na sociálních sítích. Přestože sám nikde veřejně nenapsal, že je „za velkou louží“, tento fakt potvrzuje i zdroj Nového Času.

„Paľo odletěl do Ameriky. Zřejmě mu to už chybělo a potřeboval i trochu vypnout,“ myslí si blízká osoba z okolí slavného muzikanta. Je dost pravděpodobné, že s lídrem skupiny Team, jenž má na triku hity jako Je to vo hviezdach či Reklama na ticho, se na jih Ameriky vypravila i jeho životní partnerka Daniela Peštová a jejich děti - syn Paul Henry (11) a dcera Ella (17).

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
72 fotografií