Kromě toho, že se denní kalorický příjem Elišky Bučkové pohybuje hluboko pod průměrem drtivé většiny žen jejího věku i výšky, ona, zdá se, stále není spokojená se svým tělem. A tak se Česká Miss z roku 2008 vydává na kliniku pro ženy, které chtějí uměle vylepšovat svůj vzhled a nechává si pomoct k zeštíhlení také mechanicky.

Aby mohla proces strojového ubírání kil podstoupit, musí Eliška Bučková své tělo nejprve nasoukat do těsného overalu. „Úplně mi nesedí. Je to o prsa,“ poukázala modelka na skutečnost, že má silikonem zvětšený hrudník, který se jí nedaří do bílého oblečku na tělo vměstnat.

„Po téhle látce se přejíždí takovým strojem. A pod tlakem tam vzniká proces, který odbourává celulitidu,“ popsala Bučková ještě před zahájením hubnoucího procesu, aby její sledující na instagramu věděli, co ji na zkrášlovací klinice zanedlouho čeká.  

„Je to jediná účinná metoda, která u mě funguje proti celulitidě,“ dokončila svou myšlenku misska. I když někteří odborníci by jí jistě doporučili jako řešení správný a vyvážený jídelníček a pravidelné cvičení. Jakmile Eliška jednou přiznala problémy s mentální anorexií, nelze jejím blízkým a fanouškům nijak vyčítat, že ostražitě sledují, jestli modelčina váha neklesá k nezdravým hodnotám. Snad to má modelka pod kontrolou a s podobnými procedurami to nepřežene.  

VIDEO: Kolik párů bot má Eliška Bučková v botníku? 

Video
Video se připravuje ...

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií