O tom, že má rakovinu, do poslední chvíle nevěděla ani sama moderátorka TV Joj! A teď se ukázalo, že nebýt jejího táty, kterému poslala fotku s naběhlou krční tepnou, tak by tak rychle neskončila na onkologii.

Tato fotka není pěkná ani veselá a přece si ji zřejmě zarámuji, protože mi asi zachránila život. Když ji v noci spatřil můj otec, zavolal mi z Košic, abych si okamžitě zavolala záchranku, protože mi jde o život ... Děkuji ti, tati. Naběhlá céva na krku, několikatýdenní strašné svědění celého těla, tlak na hrudi a v hlavě, pocit škrcení a únava. To vše jsem připisovala jen extrémnímu stresu, který nám přinesly tyto divné koronačasy. Neměla jsem horečky, ani žádné bulky, ani zvětšené uzliny, ten můj lymfom si rychle a zákeřně narostl za hrudní kostí. Je jich mnoho druhů. Ten můj hajzl se jmenuje B-NHL v. s. typu DLBCL - Primární mediastinální lymfom. Dávejte na sebe pozor a buďte zdraví,“ svěřila se na sociální síti Aneta Parišková. 

Moderátorka už má za sebou první kolo chemoterapie, a tak se mohla nadýchat čerstvého vzduchu. „Před tím dalším mě dnes pustili domů. Rovnou z onkologie jsem se však zastavila při nemocnici v Ružinově, abych zatleskala tamním lékařům a celému personálu. Děkuji, že nepodcenili můj stav a nedovolili mi odejít, zatímco na CT nezjistili, že mi cévy a hlavně horní dutou žílu netlačí sraženina, ale nádor. Spolu s ostatními pacienty jsem na centrálním příjmu trpělivě polosedu dlouhé hodiny, ale dozvěděla jsem se diagnózu,“ popisuje svůj statečný boj s rakovinou blondýnka.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé. Markéta Reinischová

Fotogalerie
14 fotografií