Pořád nevíte, kdo je oním sympatickým vojákem v zelené uniformě? Pak vám tedy napovíme: Dnes je z něj hvězda Prima CNN a je to kus chlapa. Tělo samý sval, široká ramena, na tváři má často šibalský kukuč. A od dob, co onu fotku pořídil, mu vlasy lehce prokvetly stříbrem… Už víte? Je to tak, řeč pochopitelně není o nikom jiném nežli o Petru Vágnerovi (42), někdejší hvězdě primáckého Top Staru, co na novém zpravodajském kanále získal pozici „sporťáka“.

„Jsou události, na které bychom zapomínat neměli. Určitě se mnou budete souhlasit, že Pražské povstání z 5. května 1945 k nim bezpochyby patří. Nevím, jak vy, ale byly časy, kdy jsem si takto významné události připomínal opravdu stylově a se vší parádou... No, posuďte sami,“ napsal k sérii fotografií, kde dostává medaili.

Pod těmito snímky se záhy rozjela debata na téma povinná vojenská služba, Vágner však vzápětí přiznal, že on sám ve skutečnosti nikdy nenarukoval. „Poznal jsem opravdu, že vojna dělá chlapy, prázdniny to ale nebyly. Poznal jsem kamarády, Aš, Košice a dál,“ svěřil se moderátorovi. „Tak to ti gratuluji. Já šel po testech v Prostějově, Dukle, dál zase do školy,“ reagoval ale sám Vágner. Tehdy vystudoval pražskou Vyšší odbornou školu hereckou, kterou o pár let později zakončil bakalářskou zkouškou.

VIDEO: Petr Vágner z TopStaru: Potí krev kvůli závodu drsňáků!

Video
Video se připravuje ...

Petr Vágner z TopStaru: Potí krev kvůli závodu drsňáků! Facebook

Fotogalerie
67 fotografií