Někdo si myslí, že ztratila soudnost, jiní, že na sebe chce jen upozornit. Je to ale spíš nějaký druh podivného koníčku, kterým upouští páru z milostného trojúhelníku se Slováčkem a jeho milenkou Lucií Gelemovou. Instagramové šílenství kolem paní učitelky ze Školy zvířátek už trvá poměrně dlouho a na jejím profilu už bylo k vidění ledacos – od celkem nevinné selfie s Tomem a Jerrym po Dádu Terminátorku.


Patrasová je také náruživá cestovatelka a co týden, to jiná destinace. Několikrát se podívala do Itálie za svým milencem Vitem, do Francie, Vatikánu, na jakousi magickou krajinu, které vládnou bílí hřebci, a dokonce navštívila i většinu planet naší sluneční soustavy. A její cestopisy pokračují i v době karantény, kvůli zákazu vycestovat však tentokrát u fanoušků příliš nepochodila, asi to považovali za nemilou provokaci.



Narozeniny to letos budou skromné, Felix s Gelemovou jsou stále na samotě u lesa, ale třeba Dagmar Patrasová překvapí dovolenou u moře nebo uspořádá oslavu s Batmanem, s nímž si je podle hojného počtu selfíček nesmírně blízká.

VIDEO: Zastaví Dominika dokument o Gottovi? A Dáda zůstala sama, splní Felix slib?

Video
Video se připravuje ...

Zastaví Dominika dokument o Gottovi? A Dáda zůstala sama, splní Felix slib? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií