Jen v bílém župánku, s nohama od sebe a rouškou položenou přes nejintimnější partie. Hvězda seriálu Slunečná na svůj postoj ke koronavirové situaci v Česku upozornila na svém instagramu i facebooku, kde komunikuje s fanoušky, hodně svérázným způsobem.

„Tohle je můj osobní protest. Nesouhlasím s tím, co se děje. Nesouhlasím s tím, jak z nás dělají blbce. Prosím, čtěte všechny dostupné informace a používejte mozek. Život máme teď a tady,“ vyzvala všechny, kteří ji sledují.

Hodiny pochyb

O snímku, který na sítě umístila v noci, zprvu zapochybovala, ráno jej na několik hodin smazala, aby jej tam po poledni zase vrátila. „Deset procent lidí polemizuje o vkusu té fotky. Jo, je to přes čáru, vidím to. Ale je to mé punkové vyjádření občanské nespokojenosti, nejen s rouškami,“ dovysvětlila.

„Roušky ano, ale v obchodech a veřejné dopravě! Prosím, čtěte si statistiky úmrtí z minulých let. Nebojme se! Je přeci jasné, komu to prospěje. A děkuji všem, kteří nasazovali sílu a zdraví,“ dopsala k fotce, jejíž odvážnost kvitovala i řada jejích kolegyň.

Našla pochopení

„Neluš, já tě miluju!!!! Ruda mi o té fotce vyprávěl ráno!!! A toužil ji mít!!!“ napsala pod fotku herečka Jana Bernášková. „Borec na konec!!!“ okomentovala s celou řadou smíchy plačících emotikonů Mahulena Bočanová„Mně to rozhodně přes čáru nepřijde!!! Přes čáru je to, co dělá vláda!“ vyjádřila jasný souhlas s Neliným přesvědčením operní diva Dagmar Pecková (59). „Naprosto Tě chápu, podobný stavy už mám taky! Ty to zvládneš!!!“ přidala se k podpoře Nely Boudové další z hereček Simona Prasková (55).

VIDEO: Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit. Co dělá místo vystupování?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit. Co dělá místo vystupování? David Turek

Fotogalerie
34 fotografií