Karanténa, jež je v České republice nastolena kvůli koronaviru už bezmála měsíc, probouzí v lidech nevídané schopnosti. Zatímco mnohé ženy rozvíjí své dovednosti v kuchyni, muži - například konkrétně zpěvák Tomáš Klus, vylepšují svůj domov ochotněji než kdy dřív.

Umělec a politický aktivista v jednom se vydal do vod sebou dosud neprobádaných, když se odhodlal započít práce na zahrádce jejich rodinného hnízda v Mníšku pod Brdy. „Zahrada. Ne, že bych se jí dřív vyhýbal, ale teď jsem se jí konečně chytil... a cítím se mužně,“ pochlubil se na instagramu Klus. „Je to hlína. Budou to jahody a jablka. Okurky a salát. Lesík s bunkrem pro děti. A obdivné pohledy libé žínky,“ popsal v bodech zpěvák konkrétní činnosti, při kterých si nehezky odřel levou ruku. Za to se ale aspoň dočkal uznání od své ženy Tamary Klusové (32).

„Jen se jí teď nemůžu dotknout. Jsem totiž hrubý na dotek. Tak půjdu po krku kytaře,“ dodal Tomáš s humorem a jeho příspěvek nenechal v klidu ani mnohé celebrity. „To je pecka!!!!! Tak to má být!!!!“ podpořil slovně Klusovo krvavé zahradničení drsný Václav Noid Bárta (39), který sám rád obdělává svoji zahrádku u rodinného domu nedaleko Mukařova. „Moje ruce vypadají podobně,“ soucítí zase moderátorka a herečka Mahulena Bočanová (53). „Tome! Vezměte si příště rukavice!!! To není ostuda, je to praktické a můžete pak pohladit i svoji ženu, děti i kytaru,“ poradila rozumně Klusovi jedna z jeho fanynek, jak se příště možná vyhnout podobným bolestivým následkům.

VIDEO: Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? David Turek

Fotogalerie
50 fotografií