Jako Bobo z Ordinace moc spokojený v manželství není. Co není v seriálu, je ale možné v reálném životě. Proto se zřejmě herec rozhoupal a po ročním vztahu se zasnoubil s krásnou Kateřinou. „Koupil jsem kování. Teda prsten se šutrem,“ prozradil deníku Aha! Zounar po pondělní premiéře komedie 8 eur za hodinu v Divadle Palace. „Měli jsme super večeři a dobrý prosecco, byla to bomba. Jsem rád, že druhý den bylo volno,“ smál se Martin.

A kdy do toho praští? „Tak vzhledem k tomu, že byly zásnuby, musí být i svatba, to je snad jasný. Neřeknu vám kdy. I když do roka a do dne nezní zas tak úplně špatně. Dal se slib a něco v plánu máme,“ naznačil Zounar.

Dokonce se ani nebrání pořídit své jedenáctileté dceři Klaudii z prvního manželství brášku nebo sestřičku. „Určitě děti chceme. Je to to nejkrásnější na světě. Na pohlaví nezáleží, cokoliv živého,“ vtipkoval herec.

Už mám krásnou dceru, která je zdravá a šikovná. A další vyžením! Sofie dokonce chodí s Klaudií do školy a jsou kamarádky. Vše je, jak má být – a za to jsem moc rád,“ uzavřel zasnoubený Zounar.

Video
Video se připravuje ...

Martin Zounar o zásnubách Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Smůla v lásce

  • Když se Zounar zamiloval, choval se občas jako smyslů zbavený. To byl případ i jeho první lásky s herečkou Lucií Zedníčkovou (51), kterou poznal na konzervatoři. Byl do ní takový blázen, že zanedbával školu a hrozil mu i vyhazov. Růžové brýle mu Lucie srazila z hlavy po dvou letech, když ho opustila.
  • V roce 1992 se pak Martin zakoukal do brunetky Lenky, a dokonce mluvil o svatbě. Po deseti letech se ale rozešli. „Důvod je moje čistě osobní věc. Někoho to bolí, někoho ne,“ řekl drsně.
  • Všechno jen ne harmonický pak byl jeho zatím nejdelší vztah s producentkou Simonou Brdičkovou (43), která je matkou Klaudie. Podle vyprávění se poprvé pohádali už při seznámení v roce 2002. Za tři dny ale spolu už bydleli. Během 13 let se několikrát rozešli. Na vině byly finanční problémy a Martinovo kvartální pití.
  • Ani sblížení s herečkou Betkou Stankovou (39), které dodnes ani jeden z nich nepřiznal, nevyšlo. „Citové rebélie mě provázejí do dneška. Láska bolí. Teď zjistíš, jak se o ni taky musíš starat,“ prohlásil Zounar.

Fotogalerie
36 fotografií