Před vyprodaným hledištěm v pondělí večer bavil dvě hodiny diváky i sebe hrou Mínus dva. S parťákem Milanem Lasicou (80) v ní utekli z nemocnice, aby našli otce dítěte, které čeká žena, již potkali během útěku při stopování. Bolkova klauniáda prokládaná vážnými tóny si vysloužila aplaus na otevřené scéně. Herec během kusu prakticky neslezl z jeviště.

Principál, který svou svatbu dokonale utajil i před kolegy z divadla, přijal pár gratulací a zmizel v zákulisí. „Děkuji, děkuji,“ opáčil k blahopřání Blesku a jeho čtenářů k sňatku.

Bolkova svatba zkrátka není na pořadu dne. Divadelníci přísně respektují principálovo soukromí. „Potřebuje klid, má plno práce,“ vzkázali z divadla. Slova kolegů potvrzuje i fakt, že v úterý místo oběda Polívka pracoval v kavárně u sodovky se dvěma kolegy nad novým projektem.

Bez dětí

A proč Bolek svou třetí svatbu dokonale zazdil i před nejbližšími? „Má tolik skvělých přátel, že by se nevešli pomalu ani do sportovní haly. A nerad by také na někoho zapomněl a tím jej urazil,“ svěřil se Blesku pod podmínkou anonymity jeden z jeho blízkých přátel.

Nezodpovězenou otázkou ale zůstává, proč na svatbě chyběly jeho dospělé děti z předchozích vztahů – dcery Kamila (44), Anna (40) a syn Vladimír (30). Svatba se konala v magické datum 22. 2. 2020 na brněnské radnici.

Svatební obřad byl krátký a v nejužším rodinném kruhu. Po poděkování v kostele se novomanželé s nejbližšími a svědky, což byli manželé Bartoškovi, přesunuli do restaurace Městského divadla Boulevard. Tam poseděli při malé hostině. Další slavnost nebo merendu už Bolek Polívka neplánuje.

VIDEO: Boleslav Polívka o svém příteli Jiřím Pechovi

Fotogalerie
38 fotografií