Je známý a vyhledávaný herec, přesto se nebojí »vzít« za práci, když je potřeba. Miroslav Donutil (68) alias hvězda představení Sluha dvou pánů vypomáhal v kavárně své manželky Zuzany (60) a obsluhoval hosty.

„Byl hrozný nával, lidi vůbec nestíhali, tak jsem na sebe hodil zástěru a šel na plac,“ popsal věcně nastalou situaci Donutil, který vypomáhal své ženě v její kavárně v samém centru Prahy. Poslední den roku tam totiž byl velký nával.

„Přijal jsem od hostů objednávku. Oni se trochu divili, že tam pracuju, ale uklidnil jsem je, že jen občas,“ smál se Donutil v rozhlasovém pořadu Terezy Kostkové (43) Blízká setkání. Nakonec prý ale lidé spěchali na ohňostroj, a tak stejně odešli žízniví. Jeho to mrzelo a rád by jim prý donesl pití vlastnoručně.

Zato doma už tak akční není, alespoň co se kuchyňských věcí týče. „Nemám čas. Pokud sem tam něco uvařím, tak nemá cenu to ani zmiňovat. Kuchyni vládne má paní,“ netají se Donutil. Své milované prý ani nepřipravuje snídani do postele, jelikož na tom neshledává nic báječného ani romantického. „Je to značně nepohodlné, navíc všechno pobryndám. To tak jedině v nemocnici, když člověk nesmí vstávat,“ dodal Miroslav.

VIDEO: Jízlivý Donutil: Horko mi zle nedělá, nejraději jsem ve smokingu

Video
Video se připravuje ...

Jízlivý Donutil: Horko mi zle nedělá, nejraději jsem ve smokingu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií