Světlana Nálepková vypadá na svá léta skvěle a je vidět, že o sebe pečuje. Něco ale přece jen zanedbává. „Nemyslím zrovna moc na svoje nohy, a to je zatěžuju nejen cvičením jógy, ale také v práci, kde na nich během zpívání anebo hraní hodně stojím,“ říká zpěvačka, která účinkuje v muzikálu Čarodějka a na jevišti stráví i šest hodin. „Když mám dvě představení za den, je to opravdu náročné a nohy to odnášejí nejvíc. O tom, jak trpím ve vysokých podpatcích, snad ani nemluvím,“ dodává.

K tomu, aby se nechala vyšetřit na žilní klinice, ji přiměla nepříjemná zkušenost dcery Josefíny. „Sama naštěstí nemám, a nikdy jsem ani neměla, problém s křečovými žilami. Měla ho ovšem moje dcera, někdy v sedmadvaceti letech jí je operovali. Proto jsem si řekla, že vůbec není od věci nechat si je zkontrolovat tam, kde to už dlouhá léta znám," netají se Světlana, která je už léta klientkou soukromého institutu v Plzni.

„Vůbec jsem netušila, co mě čeká, nikdy jsem nic takového neabsolvovala. Neměla jsem strach, jen mi hlavou proběhlo, jestli to bude bolet. Můžu všechny uklidnit, že to nebolí vůbec. Pan doktor Libor Dvořáček mi nejdřív všechno vysvětlil a pak mi udělal vyšetření,“ líčí Nálepková.

VIDEO: Do Čarodějky míří i Světlana Nálepková: Takhle představila svou roli!

Video
Video se připravuje ...

Do Čarodějky míří i Světlana Nálepková: Takhle představila svou roli! GoJa Music Hall

Fotogalerie
44 fotografií