Tamara Klusová patří k ženám, které sice uznávají, že tři děti jsou celkem „záhul“, přesto si všechny své ratolesti neskutečně užívá a pro to být matkou se narodila. A užívá si nejen ty své.

Po tom, co před několika dny porodila její sestra Ester neteř Manon, se manželka Tomáše Kluse na sociálních sítích s nadšením rozplývá. „Až někdo vynalezne parfém, který bude vonět jako novorozeňátko, koupím si ho milion litrů a budu se jím polévat...,“ píše na instagramu po jedné z každodenních návštěv své sestry v porodnici.

„Třeba se mi převoní a já přestanu chtít další miminko,“ šokuje bez nadsázky Tamara svými slovy o čtvrtém dítěti. „Protože tahle omamná vůně mi prostě roztikává biologické hodiny stejně silně, jako zvoník rozhoupával zvon v chrámu u Matky Boží...,“ netají se Klusová.

„Ještě, že Tě @esterkubova mám a budeš teď rodit místo mě... A já se budu jen opíjet láskou...,“ dodala nakonec trojnásobná maminka malé Josefiny (6), Alfréda (3) a nejmladší Jenovéfy (2), čímž chtěla nejspíš naznačit, že čtvrté miminko s Tomášem Klusem zatím neplánují.

VIDEO: Tamara Klusová na Social Awards

Video
Video se připravuje ...

Tamara Klusová na Social Awards David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
55 fotografií