Na trvalosti potenciálním vztahům ovšem nepřidává fakt, že Petr aktuálně loví mezi výrazně mladšími dívkami. „Už mám asi krizi středního věku vzhledem k tomu, po jak mladých holkách se koukám. Na druhou stranu ale musím říct, že už jsou nad zákonnou hranicí. Nejsem žádný pedofil,“ vysvětlil Blesku s úsměvem svůj aktuální postoj ohledně randění Zvěřina.   

Od rozpadu manželství s modelkou Nikolou před pěti lety se Zvěřina věnuje aktivnímu využíváním profilu na online seznamce. Na druhou stranu si někdejší soutěžící reality show Vyvolení s přibývajícími roky pomalu zvyká na staromládenecký život. Sem tam si trochu zadivočí, pak se ale zavře doma, kde je sám. Aby na něj nepadl smutek z osamělosti, ke své profesi dýdžeje si Petr Zvěřina přibral ještě druhou práci.

„Začal jsem dělat pomocné práce u filmu, postupem času jsem se propracoval na rekvizitáře. Je to super, baví mě to a doufám, že půjdu ještě dál,“ svěřil Zvěřina, který si přišel poslechnout vystoupení britské kapely Two Weeks in Nashvile. Pro mladé hudebníky má radu do začátku kariéry: „Ať se stanou brzy slavnými a budou dostávat drogy zadarmo!“

VIDE: Petr Zvěřina o své vysněné ženě:

Video
Video se připravuje ...

Petr Zvěřina Kisa Císařová

Fotogalerie
32 fotografií