Už už se zdálo, že párty exVyVolené Věry Patt, na kterou nikdo nepřišel, byla jedna z nejnudnějších akcí roku. To by tam ovšem nesměl být nový kamarád Věry Zdeněk Macura a její bývalý obyvatel vily VyVolených Petr Zvěřina.

Oba oplývají sebevědomím až na půdu a tak je jasné, že jejich setkání nemohlo dopadnout jinak než potyčkou.

„Pan Zvěřina za mnou přišel, jestli se se mnou může vyfotit. Nevěděl jsem kdo to je, ale vyfotil jsem se s nim. Choval se jako můj fanoušek,“ svěřil se Zdeněk Macura Blesk.cz. Jenže to byl jen začátek Zvěřinova vtípku.

Petr si totiž společnou fotografii vystavil na profil sociální sítě. „Mám nového fanouška. Jen kdybych se zítra probudil v Bibione na pláži s flaškou Jégra a trenkama naruby, tak se nedivte!!! Macura style,“ napsal Zvěřina ke společnému snímku.

To Macuru naštvalo a chtěl si to se Zvěřinou po dobrém vyřídit. „Výchovně jsem ho zatahal za ucho, aby toho nechal a začal se chovat slušně. Jenže tím jsem urazil jeho ješitnost a on začal úplně šílet jako agresor. Nadával mi, několikrát do mě strčil a sápal se na mě, že mě zmlátí. Nakonec musela zasahovat ochranka,“ přiznal Macura Blesk.cz.

Ochranka je od sebe odtrhla a Macura odešel domů. Rýpala Petra Zvěřinu se nám bohužel nepodařilo kontaktovat.

Fotogalerie
4 fotografie