Petra Zvěřinu proslavila první reality show v Česku VyVolení, kde se proslavil hláškou, že nepřijel na babetě, ale že je z Václaváku. Má za sebou nevydařené manželství, drogové výstřelky a v poslední řadě smrt otce.

„Před několika měsíci mi zemřel táta. Bohužel dostal mrtvici v noci ve spánku, a když se na to přišlo, bylo už pozdě na pomoc. Ale ještě dva týdny žil v nemocnici, pak zemřel. Strašně mi chybí,“ svěřil se Blesk.cz Petr Zvěřina, který se živí jako dýdžej a hraje po celé republice.

Už tři roky je singl, manželství s modelkou Nikolou Brzákovou nevyšlo a on stále hledá tu pravou. „Žijeme v době, kdy vztahy bereme jako spotřební zboží. Když se nedaří, ukončíme to a na sociální síti si najdeme někoho jiného. Chtěl bych mít vztah, jako měli moji rodiče. Když jsme s mámou seděli v pohřební službě, tak se jí ptali, kolik by chtěla růží na rakev a ona bez váhání řekla čtyřicet. Tolik let s tátou byli spolu,“ dodal Petr, který se po dlouhé době objevil ve společnosti na křtu klipu kapely Electric Lady. 

VIDEO: Manželka Zvěřiny vyhrála soud! Petr není otcem její dcery!

Video
Video se připravuje ...

Manželka Zvěřiny vyhrála soud! Petr není otcem její dcery! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
31 fotografií