Modelka Nikol Švantnerová si roztomilého voříška, kterého pojmenovala Lilly, adoptovala v psím útulku, a od té doby dává své chlupaté kamarádce neuvěřitelné množství lásky. Dokonce fenečce zařídila i instagramový účet, díky němuž je jasné, že větší štěstí na páníčky mít snad ani nemohla. Dlouhonohá rodačka ze Šumperka totiž s Lilly cestuje po celém světě, nechává ji hovět si na gauči i v posteli, zásobuje ji množstvím dárků i pamlsků… Žije si zkrátka tak, jak by si zasloužili všichni pejsci trpící o samotě a v kotcích.

Začátek roku 2020 pro pejska ovšem nebyl právě nejšťastnější, Lilly si nešťastnou náhodou pořídila velice bolestivé zranění… „Máme doma maroda,“ stýskala si Nikol na instagramu. „Lilly si přetrhla křížové kolenní vazy a čeká nás operace.“

Pohybově indisponovanou čtyřnohou kuličku proto musí Nikolin přítel, urostlý fotbalový obránce Patrik Dressler, nosit na dovolené na horách v batohu. Například i při výletu na Štrbské Pleso. Své túry museli zkrátka přizpůsobit zdravotnímu stavu fenečky.

„Zjistili jsme ale, že máme toho nejstatečnějšího a nejhodnějšího pejska, kterej to snáší líp než já…“ přiznala krásná modelka, jejíž pohodovou dovolenou trochu zkazilo hledání vhodné veterinární kliniky... Snad se Lilly brzy uzdraví a bude si zase užívat idylky se svou paničkou, která se našla až jako influencerka, bloggerka a moderátorka Fashion TV.

VIDEO: Verešová ve Špindlu poprvé ostrouhala! Natřela jí to Nikol Švantnerová

Video
Video se připravuje ...

Verešová ve Špindlu poprvé ostrouhala! Natřela jí to Nikol Švantnerová. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií