Přestože středeční utkání Slavie s klubem Inter Milán skončilo smutně 1:3, pro bývalou modelku a finalistku Miss 2005 se stal onen večer výjimečným. Poprvé totiž vyrazila se synem Kryšpínem (8) na stadion, aby společně mohli fandit oblíbenému klubu Agátina (stále ještě) manžela Jakuba Prachaře. Agáta pak na instagramu sdílela celou řadu instastories i fotek, jimiž onu událost poctivě zdokumentovala.

„Nechceš jít radši do kina?“ ptá se například synka v červeno-bílé slávistické šále. „Nikdy,“ reaguje obratem syn Miroslava Dopity (35), který cestou na stadion tipuje, že jeho oblíbený tým vyhraje dva nula. „A jaká jsem máma, že tam s tebou jdu?“ dožaduje se Prachařová uznání. „Suprová,“ potvrdí rozzářený chlapec.

„Tak a je to tady, první zápas. Pro mě. Kryšpín umí všechny pokřiky a řekl mi, že tady může být sprostej. A taky je,“ svěřila se na sociálních sítích tmavovláska, která se před nějakým časem rozhodla stát se influencerkou. I to byl nejspíš důvod, proč o něco později postovala další selfíčko se synkem, tentokráte už v barvách klubu.

„Takže Kuba ho naočkoval Slavií a teď abyste s ním chodila vy? To jste světice!“ žasne jedna její fanynka. „Taky si myslím,“ souhlasí s ní Agáta. Syn herečky Dany Batulkové (61) a Davida Prachaře (60), jeden z předních příznivců „sešívaných“, na zápasu s Italy pochopitelně nechyběl. I on se pochlubil na svém instagramovém profilu videem z tribuny. Jemu však dělala společnost například zpěvačka Marta Jandová (45) a herci Marek Taclík (46) s Vojtěchem Kotkem (31).

VIDEO: Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií