Sedmadvacátý ročník Českých lvů bude opět uvádět představitel Radka Převrátila z filmu Sněženky a machři Václav Kopta, který se tohoto nelehkého úkolu zhostil i loni.

„Vstupujeme sice podruhé do stejné řeky, ale chceme to pojmout trochu jinak, takže se k docela úspěšnému loňskému ročníku otočíme zády a k Českým lvům vlezeme do klece jinými dveřmi,” cituje web Super.cz Koptu.

„Klíč k těmto dveřím nehledám ale sám, mám kolem sebe zkušený tým krotitelů v čele s režisérem Českých lvů Markem Najbrtem, kterým věřím, a spoléhám na to, že mě těmi Českými lvy nenechají sežrat. Zůstávám koptimistou!” doplnil s humorem, který je mu vlastní.

Ten předvádí i ve vlastním pořadu s názvem Koptashow na České televizi a snad pobaví i diváky „Lvů", kde už se za moderátorskou taktovkou za ta léta vystřídala velká řádka lidí - mimo jiné Bolek Polívka (70), Adela Vinczeová (39) či Martin Dejdar (54). 

Jak bude další ročník Českých lvů v Koptově provedení vypadat, budou mít diváci možnost vidět 7. března v přímém přenosu České televize. Slavnostní večer proběhne ve Dvořákově síni pražského Rudolfina.

VIDEO: Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií