Tanečnice Jana Zelenková bezesporu patřila mezi ozdoby noblesního pořadu StarDance… aneb když hvězdy tančí. Minulý rok sice nejdříve začala trénovat s Václavem Koptou (54), kvůli zranění byl však herec nucen odstoupit, a po jejím boku ho nahradil bavič a bývalý člen taneční skupiny UNO Richard Genzer. Vypadli v pátém kole soutěže, a na rozdíl od ostatních tanečních dvojic pak Genzer pro Blesk přiznal, že oni si tancem na nejrůznějších společenských událostech nepřivydělávají. A vzápětí dodal, proč!

„Asi bychom tancovali, ale moje partnerka je těhotná. Ale ne ta moje životní, ale ta taneční. Jo a chci říct, že jsem v tom nevinně, v tomhle fakt nejedu,“ prozradil se smíchem Genzer v dubnu letošního roku. V té době musela být Zelenková už zhruba v šestém měsíci, těhotenské bříško ovšem ukázala na sociálních sítích až v květnu. A stejně tak tajnůstkářská byla i ohledně porodu. Přestože dala život svému maličkému synkovi již v červenci, teprve v srpnu se s touto radostnou novinkou pochlubila celému světu!

Sdílela totiž na instagramu kouzelnou fotku, na které pózuje se svým partnerem, exotickým tanečníkem salsy a jiných latinsko-amerických tanců Leonem Bembem, a v náručí má rozkošně zamračené miminko. „Šťastní rodiče,“ napsala sympatická Zelenková ke snímku, ze kterého doslova sálá láska novopečené maminky a tatínka. Jak se zdá, malý Sebastien bude podobný svému kubánskému otci – pokud se tedy naučí usmívat stejně široce jako on.

Snímek krásné rodinky ocenili svými lajky Janini spolusoutěžící ze StarDance, kromě výše zmíněného Kopty například herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (46) nebo tanečník a choreograf Jan Onder (34).

VIDEO: Richard Genzer oznámil, že je Zelenková v jiném stavu, vlastně docela mimoděk

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer práskl těhotenství! Kdo je v očekávání? Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií