Představitelka titulní role v muzikálu Královna Kapeska odtajnila velký a bolestivý kus ze svého životního příběhu. „Petr byl moje velká osudová životní láska. Byla to taková ta láska, která bolí, jen představa, že byste spolu nebyli, vás ničí. Milovala sem, jak voní jeho kůže, jak chodí, jak mluví, jak se směje, jeho vlasy, ruce, tělo. Bože jeho tělo. Měl nejhezčí zadek ve střední Evropě, na kterej mě samozřejmě uhnal," rozepsala se na sociální síti zpěvačka.

„Byl sebevědomej a uměl si mě ukočírovat, jako na jednoho z mála fungovala moje metoda ,když nevíš kudy kam, breč...' Ženský po něm šly jak slepice po flusu a ja na to byla pyšná... taky se mě pěkně nazlobil kluk ušatej... jéje ten se mě nazlobil...“ popisovala svou někdejší lásku.

Ta byla ale náhle zpřetrhána tragickým osudem. „Byla jsem hrdá na to, jak skvělej boxer to byl. Úplně mi v tom ringu tančil. Bohužel 30. 11. 2005 zazlobil naposledy, když zemřel při autonehodě,“ přiznala po letech Pártlová.

„Už je to 14 let a asi to nikdy nepřestane bolet a možná on je odpověď na vaši nejčastější otázku - jak to, že nemám chlapce. Prostě nemám,“ dodala na instagramu blondýnka a jasně tak naznačila, že zatím nepotkala nikoho, s kým by se cítila stejně jako tehdy s Petrem.

VIDEO: Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií