Nevím, jestli si mám dát osušku před tu pneumatiku, nebo spíš za, asi to zalomím přímo na ní. Původně jsem se vám chtěla vyfotit zezadu, v bikinách, se zasněným pohledem na moře, k tomu vybrat nějakej motivační citátek... ale nějak tuším, že by mi pneumatika sebrala veškerou pozornost od mýho zadku," popsala utajné "krásy" Bali na svém Instagramu zpěvačka. Komentář doplnila selfie fotografií, na které je vidět bordel a špína na pláži. 

I přesto byla zpěvačka za každou cenu odhodlána užít si vysněnou dovolenou na tomto indonéském ostrově, o které básní nejedna celebrita. Navštívila slavné chrámy, fotila se s exotickými zvířaty, zapózovala na rýžovém poli a nesměla chybět ani momentka z ptačího hnízda. Fotky z tohoto místa se to podle ní na Instagramu jen hemží.

My než tam dojeli, tak jsem byla zpařená jak jetel, bíbíčko nikde, vlasy ráno ondulovaný úplně mokrý a oblemcaná jak dvouletý dítě... ještě jsem se z toho nemohla vyhrabat, málem mi ruplo v zádech," okomentovala Pártlová fotografii, na které pózuje v ptačím hnízdě.

Na dovolenou vyrazila se svým přítelem, jehož tvář zatím bedlivě tají. Prozradila ale, že se na něj snaží zapůsobit všemi zbraněmi. Jednou z nich byl i improvizovaný tanec u tyče na pláži. Romantika jak cyp... nevím, proč pak chlapec neocenil můj tanec u tyče. Tančím jako vánek." Tak uvidíme, jestli bude jejich vztah pokračovat i po příjezdu zpět do Česka. 

VIDEO: Zpěvačka Pártlová jako sexy anděl: Vánoce jsem nikdy moc neřešila!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Pártlová jako sexy anděl: Vánoce jsem nikdy moc neřešila! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Matthew S Orr - 80's Synth Club

Fotogalerie
45 fotografií