„Dozvěděl jsem se to asi před hodinou a musím říct, že mě to opravdu velmi zaskočilo,“ přiznal deníku Aha! hitmaker s tím, že zůstal stát jako opařený. „Nevím, co se jí stalo, ale hned jí zavolám!“ řekl si, jenže bylo to marné. Bohdalová na tom nebyla dobře, a tak telefon nikomu nezvedala.

„Doufám, že bude Jiřinka v pořádku. A že spolu příští rok v létě oslavíme mou šedesátku!“ doplnil David s nadějí. Herečka známá z řady rolí mu nahnala dost strach, když byla hospitalizovaná kvůli střevním potížím.

Podle informací deníku Aha! už se jí však ulevilo natolik, že byla ve čtvrtek propuštěna ze špitálu domů. Přesto ale nechtěla s nikým mluvit. Nyní asi potřebuje nějaký čas na zotavení.

Navíc je to poprvé, co tak výrazně marodí se zažíváním. Spíše trpí problémy s dýcháním, jelikož v roce 2016 ji skolil těžký zánět průdušek. Nedávno také Bohdalová přiznala mírnou rozedmu plic. Před osmi lety zase prodělala operaci kolene a loni na jaře spadla ze schodů ve svém pražském domě a ošklivě se přitom potloukla.

VIDEO: Bohdalová na kapačkách v nemocnici! A Noid má druhou dceru!

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová na kapačkách v nemocnici! A Noid má druhou dceru! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií