Taclík se v minulosti dost zadlužil a leckdy i kvůli maličkostem. Například v roce 2016 ho v Brně chytil revizor v MHD bez lístku, který stojí 25 korun. Jenže na pokutu herec asi zapomněl a dluh se mu vyšplhal až na tři tisíce korun. A to je jen zlomek z jeho nesplacených pohledávek.

Nedluží totiž jen dopravnímu podniku, ale i bance či sociálce. Podle informací Aha! se mu kolem krku stahuje dluhová smyčka za bezmála čtyři a půl milionu. Dostal se kvůli tomu až do exekuce, a musel tak vyhlásit osobní bankrot.

Poprvé ale představitel vyšetřovatele Olivera Hajna z Kriminálky Anděl neuspěl. Jelikož insolvenční návrh sepsal chybně, tedy nepodal ho přes akreditovanou osobu, soud mu ho zamítl. Teprve nyní mu ho odklepl, a on tak dostal konečně splátkový kalendář. Bylo mu uloženo, že buď v průběhu následujících pěti let, nebo do úplného zaplacení všech svých finančních hříchů, musí měsíčně zaplatit částku 24 tisíc korun. Tu si tak musí škrtnout z výdělků, z nichž přitom živí také rodinu – s partnerkou Pavlou mají totiž dvouletou holčičku Matyldu.

Naštěstí o práci teď úplně nouzi nemá, do kapsy mu padli i tučné honoráře za reklamní kampaň, kterou natáčí společně s Marií Doležalovou (31). Podle odborníků za reklamy mohl Marek dostat až šestimístnou částku. Ne vždycky na tom ale byl tak dobře. Před 13 lety ho právě nedostatek práce dostal do problémů.

V roce 2004 totiž natočil jen jeden film – Milenci a vrazi. Pak ale dva roky nepřišla žádná nabídka a teprve v roce 2008 se mu kariéra opět rozjela díky seriálu Kriminálka Anděl. Posléze už zvládal i pět filmů ročně, objevil se v řadě dalších seriálů a také účinkoval v taneční soutěži StarDance.

VIDEO: Marek Taclík přiznal nemoc! Těžké problémy se slinivkou

Video
Video se připravuje ...

Proč je Marek Taclík tak hubený? Těžké problémy se slinivkou! Blesk TV

Fotogalerie
44 fotografií