Na sobotní přímý přenos StarDance se tentokrát přišel podívat i jeden z účastníků předminulé řady, Marek Taclík. Společnost mu dělala mladší kráska s pořádně nadupaným dekoltem. Rozhodně to přitom nebyla Markova přítelkyně Pavla, s níž má už téměř roční holčičku Matyldu.

Dvojice spolu během večera ochotně pózovala fotografům, vzájemně se rozesmívala, a dokonce došlo i na menší pusu na tvář. Chovali se k sobě zkrátka jako dva velmi dobří známí a těmi také ve skutečnosti jsou. Sexy kost, která se k herci tiskla, totiž není nikdo jiný, než tanečnice Martina Marková. Společně se ve StarDance objevili už v sedmé řadě v roce 2015 a obsadili tehdy sedmé místo.

Ovšem nutno podotknout, že Martina se od té doby stihla dost proměnit, a tak by ji možná poznali jen ti nejvěrnější diváci taneční soutěže. Zatímco dříve působila spíše tak trochu jako 'holka krev a mlíko', teď má téměř vosí pas, a tak tím její ženské přednosti ještě víc vynikají. Hlavně se ale z brunetky stala postupným zesvětlováním vlasů v podstatě blondýnka. Na kráse jí to ale rozhodně neubralo.

Naopak teď možná někteří pánové litují, že se neobjevila také v letošním ročníku StarDance. Jenže Marková, která je několikanásobnou mistryní ČR v latinskoamerických tancích, se ale dnes věnuje spíše fitnessu a dokonce založila i fitness program BodyHunters. Do řemesla už ale fušovala tak trochu i svému bývalému tanečnímu partnerovi Taclíkovi, jelikož si zahrála ve filmu Decibely lásky.

VIDEO: Taclík má problémy se zdravím: Otevřeně přiznal nemocnou slinivku!

Video
Video se připravuje ...

Proč je Marek Taclík tak hubený? Těžké problémy se slinivkou! Blesk TV

 

Fotogalerie
56 fotografií