Dcera Dády Patrasové (63) nečekala na to, až jí po chemoterapii začnou padat vlasy, a hlavu si sama oholila. V soukromí dává přednost turbanu, čepici nebo šátkům, ale do práce si bere paruku.

Ať už na natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nebo třeba na koncertech. Ve středu večer společně s bratrem Felixem odehrála představení v divadle Semafor. „Byla to premiéra v divadle Semafor a zpívám tam jen jednu písničku. Bylo neskutečné, jakou podporu od diváků jsme všichni dostali,“ popsala své pocity Anička.

„Je to hodně o tom, jak se k nemoci člověk postaví, já vůbec nepochybuji, že by to mělo dopadnout špatně,“ má jasno Slováčková. Ta dostává spoustu zpráv od lidí, kteří jsou ve stejné situaci.

„Pokud by to mělo pomoci jedinému člověku v jeho boji s rakovinou, tak mělo cenu to zveřejnit,“ dodala blondýnka, která má naplánováno spoustu práce a žádnou nemá v plánu rušit.

VIDEO: Dáda s Felixem kašlou na dceru? Anička Slováčková: Dvě oslavy 24. narozenin, ale bez rodičů!

Video
Video se připravuje ...

Dáda s Felixem kašlou na dceru? Anička Slováčková: Dvě oslavy 24. narozenin, ale bez rodičů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií