Začátkem října ztratilo Česko svého Slavíka. Od té chvíle se před jeho vilou stále objevují svíčky, které tam nosí jeho věrní fanoušci. Před týdnem se jak čeští, tak zahraniční fanoušci mohli s Karlem Gottem rozloučit na Žofíně a dát mu poslední sbohem na nádvoří Pražského hradu, kde byla na obří obrazovky promítána zádušní mše z katedrály svatého Víta, Václava a Vojtěcha, která byla pouze pro zvané hosty.

Smrt Sinatry z Východu přitáhla pozornost nejen českých, ale i zahraničních médií. Po skonu Slavíka se Ivana s dcerami Charlotte Ellou (13) a Nelly Sofií (11) odebrala do ústraní. Všechny tak překvapila zpráva o tom, že se měla Gottova rodina přestěhovat na Floridu! Takové informace se objevily na facebookovém profilu pod jménem Ivana Macháčková-Gottová společně se staršími fotografiemi vdovy a holčiček.

Jenže se jednalo o podvrh a falešný profil! „Toto je falešný profil a informace o Floridě nejsou pravda,“ vysvětlila ostatně i mluvčí rodiny Karla Gotta Aneta Stolzová, která nedávno porodila holčičku. Jasně tak dala najevo, že jde jen o sprostý útok na pozůstalé po umělci.

Jenže fanoušci legendárního zpěváka mohli mít skutečně za to, že se jedná o profil Ivany, jelikož neznámý pachatel, který jí ukradl internetovou identitu totiž jejím jménem také odpovídal lidem na komentáře a tvrdil, že ještě neví, zda na Floridě zůstane napořád nebo ne. „Možná na trvalo a možná taky ne. Dcerky se chtějí vrátit do Čech. Charlotte se tam chce dokonce věnovat nadále zpěvu. Ale já se vracet nechci. Obzvlášť teď, co před vilou každý den okouní čumilové,“ zněla slova na falešném profilu narážející na fanoušky, kteří v ulici Nad Bertramkou vytvořili obří pietní místo. 

VIDEO: Ivana doprovodila Gotta až do krematoria: Poslední sbohem na dvorku

Video
Video se připravuje ...

Ivana doprovodila Gotta až do krematoria: Poslední sbohem na dvorku Aleš Brunclík

Fotogalerie
55 fotografií