Zatímco stovky příznivců se mohou jen u rakve s ostatky zbožňovaného zpěváka poklonit a položit květinu, tak dokumentaristka pobíhá mezi čestnou stráží a okolo rakve. Je jasné, že sbírá poslední záběry do připravovaného dokumentu o Mistrovi.

Filmařka se Slavíkem a jeho rodinou strávila poslední rok, ale ne vždy s tím všichni souhlasili nebo na to byli předem připraveni. Třeba nejstarší dcera Dominika neměla zájem v dokumentu být. „Překvapilo mě to, že je tam filmový štáb, protože jsem na to nebyla připravená,“ svěřila se v létě Blesku Dominika, když přijela navštívit tátu. „Chápala jsem, že v dokumentu by měl táta rád všechny dcery, takže jsem to nechtěla pokazit, ačkoliv jsem se na vystupování před kamerou necítila,“ řekla zpěvákova dcera s dovětkem, že focení zvládala, ale na mluvení a vystupování ve filmu nebyla připravená.

Každopádně Olga je na Žofíně, kde se lidé loučí s Karlem Gottem, od časného rána a natáčí. Má přístup i do zákulisí, je v blízkosti rakve nebo mezi truchlícími lidmi... Zřejmě od rodiny dostala povolení, protože jinak by se tak blízko k rakvi nemohla dostat. Podle všeho bude mezi truchlícími s kamerou v ruce kroužit i zítra během mše v katedrále sv. Víta.

VIDEO: Gott imitátor! Uměl napodobit komunistické státníky i jejich rétoriku! Podívejte se!

Video
Video se připravuje ...

Gott imitátor! Uměl napodobit komunistické státníky i jejich rétoriku! Podívejte se! FTV Prima

Fotogalerie
23 fotografií