V aukci Blesku se totiž dražilo podepsané »nádobíčko« hvězd Letců. Konkrétně šlo o dres Jakuba Voráčka (30), hokejku kapitána Clauda Girouxe (31) a vycházející brankářská hvězda Carter Hart (21) slíbila věnovat nejprve svou lapačku, pak ale přihodila i vyrážečku! „Jakub je úžasný a pro zdejší lidi hodně znamená,“ vysvětlila jednička Philadelphie, proč se ráda zbavila svých artefaktů.

Kompletní balíček čtyř hokejových pokladů nakonec získal Pavel z Prahy, jehož nabídka 52 900 korun byla nejvyšší! „Zúčastnil jsem se hlavně kvůli 12leté dceři Valerii, která úplně miluje brankáře Harta. Bude mít obrovskou radost! Ale nadšený jsem samozřejmě i já, protože já mám zase rád Jakuba Voráčka,“ pověděl šťastný dražitel.

Výtěžek z aukce poputuje na konto Nadace Jakuba Voráčka, která pomáhá především lidem s roztroušenou sklerózou. Sám »Voras« na ni přispívá 1000 dolarů za každý svůj kanadský bod v NHL. Od dubna 2015 tak přispěl už více než 6 miliony korun!

Finální nejvyšší nabídka:

Obnovit nabídku

JAK DRAŽIT

Přihlásit svoji závaznou cenovou nabídku můžete v pátek 4. října pomocí SMS ve tvaru VORACEKmezeraCASTKA na tel. 900 11 03.

Např. pro zadání nabídky 1500 Kč za balíček artefaktů zašlete SMS ve tvaru: VORACEK 1500

Cenovou nabídkou se rozumí částka, kterou chcete za balíček artefaktů zaplatit.

Čas pro příjem SMS je v pátek 4. října od 6:00 do 17:00. Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH.

Minimální příhoz činí 100 Kč, maximální příhoz je pak 5000 Kč.

Pravidla soutěže najdete na stránce www.blesk.cz/souteze.

Fotogalerie
17 fotografií