Herec a moderátor Miroslav Šimůnek vždycky platil za českého playboye. Stačilo, aby nasadil svůj nevinný chlapecký úsměv, a všechny okolo přítomné dámy šly obvykle do kolen. Pohádkový princ (a od dob pohádky Když draka bolí hlava dokonce už i král), jenž si dokonce v minulosti zahrál i v bondovce Casino Royale, postupem času začal svou vizáž lehce zanedbávat. A na nedávné tiskové konferenci TV Prima se mu povedl naprosto ukázkový trapas: Zpod košile mu vykouklo pořádně kulaté bříško. A jeho herečtí kolegové mu to dali jaksepatří „sežrat“.

Nešlo o žádnou tvrdou kritiku, ale fakt je, že moji přátelé a příznivci se v poslední době pozastavovali nad mou lehce se kulatící postavou. Měli pravdu, nějaké to kilo navíc přibylo, takže jsem se rozhodl, že s váhovými přírůstky končím,“ prohlásil Šimůnek sebevědomě na akci v La Fabrice, a dodal, že by se rád zbavil minimálně sedmi kilogramů. Rovněž změní zajetý způsob stravování. „Samozřejmě to ještě doplním nějakou sportovní aktivitou a to by v tom byl čert, aby se můj exteriér nevrátil ke ztepilosti,“ dodal s úsměvem.

Sympatický herec si ze sebe na sociálních sítích sice dělá legraci, je však pravdou, že pod košilemi, co tak často a rád nosí, nejsou tak jako dřív k vidění vysoustruhované břišáky, ale začínají se mu tam rýsovat prsa, knoflíčky přes pupík div neprasknou, a nemilosrdná kamera TopStaru, který moderuje, až příliš často ukazuje jeho dvě brady. Od dob, kdy ukázal všem okolo sebe, jak moc dobře je živený, už nicméně začal dávat na instagram snímky, na nichž si dává do těla ve fitku. Ať už s osobní trenérkou, anebo sám na stepperu. Držíme palce, Mirku, ať se dostaneš do kondice co nejdříve!

VIDEO: Miroslav Šimůnek hledá ideální partnerku! Musí být starší!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Šimůnek hledá ideální partnerku! Musí být starší! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií