Už je to více než půl roku, co Jiří Pomeje podlehl dlouhému boji s rakovinou. Ani po takové době ale Andrea na Jirku nezapomíná. V jejím životě už je ale více než rok jiný muž. Udatný klempíř Petr Plaček vnesl do světa krásné dýdžejky nové světlo. A právě s ním a dcerou Aničkou (6) se rozhodla Andrea odstěhovat z Prahy, kde už začali stavět dům.

„Zvýšil se mi nájem a přijde mi škoda to dávat někomu cizímu, když to můžeme dávat do svýho,“ řekla pro Expres.cz sexy černovláska, jak vznikla myšlenka stěhování mimo Prahu.

Znamená to tedy, že se bude na financování nového hnízdečka lásky sama nějak podílet? „Hypotéku budeme nějakým způsobem platit společně. Ale domeček je jeho a chtěla bych, aby jeho pořád byl,“ prozradila Andrea s tím, že zatím na pozemku stojí jen hrubá stavba, a tak je jasné, že dělníky i ji s Petrem čeká ještě pěkný kus práce.

Není divu, že se společným bydlením se nabízí i otázka, kdy bude svatba. Mají v tomhle Andrea a Petr jasno? „Myslím, že jsem pořád nějakým způsobem v minulosti. Ne, že bych náš vztah nebrala vážně, ale rozhodně bych se teď nehrnula do nějakýho manželství nebo tak...,“ vyvrátila Andrea po spekulacích o miminku i jakékoliv řeči o dalším sňatku.

VIDEO: Andrea Pomeje mluví s dcerou Aničkou o Jirkovi (†54).

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje mluví s dcerou Aničkou o Jirkovi (†54). David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií