Sympatický moderátor hlavního zpravodajství TV Prima Matěj Misař, který na televizních obrazovkách moderuje s krátkovlasou misskou Gabrielou Laškovou(29), s půvabnou brunetkou Vendulou tvořil pár více než dva roky.

Konec jejich vztahu se mu sice před zástupy fanynek podařilo úspěšně utajit, na veřejnost šel s touhle smutnou novinkou až po dvou měsících single života, o své nové »lásce« však informoval na sociálních sítích okamžitě.„Nový přírůstek do rodiny. Seznamte se, Brioška,“ napsal na sociální sítě k fotce, v níž drží v náručí rozkošné štěňátko, pravděpodobně bostonského teriéra.

Bolest z odchodu milované osoby se Misař patrně rozhodl léčit čtyřnohou kamarádkou! O tom, že má kladný vztah ke zvířatům, ostatně svědčí i jeho instagram, kde se dají nalézt snímky s různými pejsky, které potkal během natáčení nebo třeba někde v parku. Samoty se tedy rozhodně bát nemusí!

A že má Misař srdce na tom pravém místě, to se také nedá zpochybnit. Založil totiž charitativní organizaci Společný cíl a podílel se například na sbírce peněz, které posloužily k léčbě nemocného Martínka. Také se účastnil charitativního plesu, po jehož skončení se z vytěžených peněz koupilo kolečkové křeslo pro postiženého Patrika.

VIDEO: Moderátor primáckých zpráv Misař ukázal, jak bydlí!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor primáckých zpráv Misař ukázal, jak bydlí! Podívejte se... Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
33 fotografií