V pondělí, kdy zpěvákovi skutečně bude 65 let, ale za maminkou zajede. Se sestrami se dojemně střídají v péči o ni, aby mohla být doma v Hulíně, kde je celý život zvyklá.

Číslovka zpěváka ani moc nezarazila. „Cítím se každou chvíli jinak. Když ráno vstávám, je to horší, ale když už se ten motor rozjede, jde to docela dobře,“ přiznal. Také promluvil o své nejvýraznější vlastnosti, pro níž je v branži velice oblíbený. „Nemám rád konflikty a nerad se rozčiluju, hádky mi připadají zbytečné,“ vysvětlil s úsměvem Hložek

Proto má kolem sebe pořád spoustu kamarádů. Jedním z nich je skladatel Karel Vágner (77), jehož Holky z naší školky Standu proslavily. A tak nemohl na Střeleckém ostrově chybět. „Standu mám rád, protože je to čistý člověk. Pobral všechny dobré vlastnosti, které Moraváci mají. Je to vzor spolehlivého kamaráda, vysekl Hložkovi poklonu Vágner.  

Dort dostal Standa od manželky Alenky a společně se synem Matyášem (25) ho sfoukli. Karel Vágner mu věnoval třílitrovou lahev rumu se Standovou fotografií. Leona Machálková (52) oslavenci zazpívala a Heidi Janků (56) dala svůj hit Když se načančám.
VIDEO: Nový pár? Syn Hložka, který se stal Mužem roku,  si vyrazil s vlivnou blogerkou!
Video
Video se připravuje ...

Nový pár? Syn Hložka, který se stal Mužem roku, si vyrazil s vlivnou blogerkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií