V devadesátých letech po něm dnešní třicítky šílely. Plakáty s jeho obličejem zdobily dětské pokojíčky mnoha z nich. Tyhle doby už jsou ale dávno passé. Velmi brzo totiž tehdy pohledný dvacetiletý blonďák sešel z hvězdné cesty a vydal se špatným směrem.

Různé eskapády doprovází Martina Kociána opravdu často. Když se skupina Lunetic dala po letech znovu dohromady, nikdo moc nevěřil, že se dá na problematického Martina spolehnout. Ostatní členové ale věděli, že zvlášť turné k výročí dvaceti letům od založení skupiny zkrátka bez jednoho z hlavních aktérů nepůjde.

Kocián překvapivě během turné nedělal problémy, což ve vnitru předčilo očekávání všech. Když už se zdálo, že se možná umoudřil, přišla nyní podpásovka. Zpěvák totiž bez omluvy nedorazil na jeden z koncertů! „O Martinovi už několik dní vůbec nic nevíme. Nebere telefony a ani jeho maminka netuší, kde je. Údajně měl vyrazit do Prahy. Na poslední vystoupení ale nepřijel,“ řekl eXtra.cz manažer kapely Lunetic Zdeněk Obhlídal.

Není proto divu, že se skupina rozhodla fungovat dál bez Martina. promrhal bohužel poslední šanci. „Jedinou omluvenkou pro současné chování by asi bylo jen to, kdyby přinesl potvrzení, že ležel v nemocnici v kómatu,“ potvrdil manažer Kociánův definitivní konec v legendární kapele Lunetic.

VIDEO: Lunetic slavili 20 let: Už jsou zase čtyři, ale... Kocián zapomněl texty!

Video
Video se připravuje ...

Lunetic slavili 20 let: Už jsou zase čtyři, ale... Kocián zapomněl texty! Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií