Není tajemstvím, že Marin Kocián bojoval se závislostí na pervitinu. I když Blesk.cz v nedávném rozhovoru tvrdil, že už je čistý, ve videu, které natočil, tímto dojmem nepůsobí. 

Kromě toho, že si neustále olizuje jazyk, Kocián dost mluví z cesty. 

„Zdravím všechny prokletý básníky, zdravím všechny hokejisty, fotbalisty, teroristy, teroristy nezdravím, protože… já bych chtěl říct, že o silvestra, tady v tomhle podniku, kterej je v Podolí je obrovská párty, na který uvidíte mě, jako člena skupiny Lunetic, kde budu zpívat písničky jako… Ať je hudba tvůj lék a každý z nás ať má muziku svou..budu dělat i dýdžeje, ale pozor nejvíc, co tady bude, bude tady suprově naloženej bar  a na každý párty musí být hlavně bezpečno a od toho bezpečna tady nemáme žádnou veřejnou bezpečnost jako VB velký blbci , ale máme tady přímo, vidíte ho, to je Bruce Willis. Dámy a pánové, ten nám tady bude dělat jakoby š… ten nám tady bude.. jenom jestli mi dáš ruku, brácho, nazdar. Hello Bruce, how are you? I am fine. Jo takže Bruce je jasnej,“ chrlí člen skupiny Lunetic na diváky ve videu. 

A to je jen začátek jeho proslovu. Téměř jedním dechem mluví ještě několik minut, mezitím se stihne i políbit se svou novou přítelkyní, která sedí na baru. 

Sám Kocián však fakt, že byl na drogách, popírá. "Dámy a pánové, soudruzi a soudružky, lidi a lidičky, já ten největší z největších (rukou naznačuje šňupání drogy - pozn. red.), jak se říká, zpěváků, jsem vám chtěl říct, že video, které jsem točil v Tobacu na Silvestra, jsem točil pod vlivem euforie a endorfinu, v žádném případě pod vlivem pervitinu," svěřil se Kocián v dalším videu. Ani tam však na první pohled nevypadá nevinně. Teď už záleží jen na jeho fanoušcích, čemu chtějí a budou věřit. 

 

 

Fotogalerie
34 fotografií