Show Česko Slovensko má talent se letos představila ve stejné sestavě jako loňský rok. I když už loni neskrývala slovenská moderátorka své rozporuplné pocity z výzvy, kterou s moderováním přijala, upsala se letos další řadě. Sama ale neskrývala jistá rozčarování.

Jako velký problém se už od začátku jevilo, že Lujza neumí anglicky. Vzhledem k vysokému počtu uchazečů, kteří nemluví ani česky, ani slovensky a dorozumívají se tak logicky především v angličtině, to byla opravdu nepříjemná komplikace pro všechny, včetně Davida Gránského, který tak v takový okamžik musí zachraňovat situaci a mluvit v daný okamžik za dva moderátory. „Angličtina opravdu není moje silná stránka, proto mě potěšilo, že jsem měla po svém boku Davida, na kterého jsem se mohla spolehnout,“ přiznala pro Nový Čas okatá Slovenka.

Těžko říct, jestli to měla Schrameková v podmínkách, nebo je to jen čistě její svobodné rozhodnutí, jisté je, že se kvůli show rozhodla se svým jazykovým nedostatkem konečně pořádně zatočit a začít chodit na doučování. „Je to pro mě velká výzva a od září se chystám na své angličtině zamakat,“ prozradila moderátorka své plány v sebezdokonalování.

Podle Nového Času jsou pro ni velkou motivací i honorář. Za tuto řadu by si Schrameková měla údajně přijít na pěkných 25–30 tisíc eur, což činí v přepočtu okolo 650–780 tisíc korun.

VIDEO: Ženáč David Gránský: Svatba trvala tři dny a svatební noc se odehrála ráno! 

Video
Video se připravuje ...

Ženáč David Gránský: Svatba trvala tři dny a svatební noc se odehrála ráno! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
16 fotografií