Postelí slovenské krásky Michaely Kociánové prošla taková jména jako producent a exmanžel Madonny Guy Ricci nebo moderátor Leoš Mareš. Ale v roce 2016 potkala britského finančníka Arrana Yentoba a vypadalo to, že modelka našla toho pravého.

Společné bydlení, exotické dovolené a dokonce ji doprovázel i do Česka na finále Elite Model Look. Ale tam letos bude sama. „Už tři měsíce spolu nejsme, dali jsme si pauzu. Možná delší, nevím. Většinu věcí stále mám v Londýně, ale jsem pořád na cestách a momentálně hodně v Istanbulu. Společně s tureckou návrhářkou jsme připravily módní kolekci z té nejlepší kůže a právě zítra na Pražském hradě ve Španělském sále mám možnost ji představit,“ svěřila se Blesku půvabná blondýnka.

Sama je po rozvodu s nevěrným fotbalistou Martinem Hromkovičem ambasadorka soutěže pro začínající modelky Denisa Dvořáková (28). „Nikoho nemám, asi ten pravý na mě někde čeká,“ věří kráska, která v roce 2006 vyhrála soutěž Elite Model Look.

A bez přítele je i další kráska, která prošla již zmíněnou soutěží, a to Eva Klímková (21). „Rozešli jsme se před rokem, přítel neustál moje časté cestování a bál se lítat se mnou,“ vysvětlila milovnice koní.

Již zítra se ve Španělském sále uskuteční finálový večer Schwarzkopf Elite Model Look, večerem provede Jakub Prachař a do poroty usedne Daniela Peštová.

VIDEO: Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil?

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil? Markéta Reinischova

Fotogalerie
17 fotografií