Pořád neví, kdy se mu žena vrátí z bohnické léčebny, i když její stav je každým dnem lepší. V léčebných zařízeních už Hanka po několika kolapsech strávila 90 dní. A pro jejího manžela je to samo o sobě dost těžké.

„Snažím se, abych nebyl doma sám, protože to je strašný. Chodím proto dvakrát týdně plavat a cvičit. Teď jdu do divadla na nějakou premiéru, snažím se být venku s kamarády. Mozek zaměstnávám četbou a sledováním dokumentů,“ popsal Nedělnímu Aha! Krampol s tím, že mu od černých myšlenek pomáhá hodně práce.

Právě ta by ho teď ale měla poslat mimo republiku. „V říjnu pojedu totiž točit krátkometrážní film na Džerbu. Bude o mém životě. Nedávno jsem se vrátil z Moravy, kde jsme se štábem vybírali nějaké fotky. Uvidíme,“ svěřil se Krampol s tím, že mu s náročným projektem pomáhá jeho manažer Miloš Schmiedberger.

I když by Hanička nejraději jela s ním, doktoři řekli jasné NE. „Hanka je zatím na léčení, to je na dlouhou dobu. Minimálně na tři měsíce. Doktoři jí to nedovolili, i když už je lepší. Je to tam přísný,“ řekl smutně herec, který zanedlouho plánuje vycestovat kvůli práci i na Slovensko.

VIDEO: Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video
Video se připravuje ...

Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít! David Turek

Fotogalerie
125 fotografií