Tomáš měl za sebou ve věznici v Plzni na Borech poměrně náročný týden. Nejenže ho v sobotu ráno čekala návštěva jeho přítelkyně Kateřiny Kristelové (39), ale už předtím poskytl první obsáhlý rozhovor z věznice pomocí dopisů. 

Dokonce prozradil, co hodlá dělat, až mu jeho pobyt za mřížemi skončí a on se bude moci vrátit domů. „Pracovně chystám kromě knihy i besedy. Chci předávat své zkušenosti nejen po nápravných zařízeních a školách," svěřil se pro eXtra.cz někdejší fotbalista.

Ostatně na trávník by se ještě rád vrátil, ale ne jako hráč, ale spíš jako trenér. „No a taky si půjdu co nejdřív zahrát zápas. Fotbal mi strašně chybí a vypadá to, že si i dodělám trenérskou licenci,“ šokoval svými plány Řepka.

Ten musel v rámci veřejně prospěšných prací, které mu soud udělil za neplacení alimentů na syna, trénovat fotbal s dorostem. Zřejmě se mu práce s mladými talenty dost zalíbila, a on se tak rozhodl, že právě taková činnost by ho mohla naplňovat. I když to možná řeší trochu předčasně, jelikož požádat o podmínečné propuštění může teprve v listopadu.   

Ostatně na kopanou nezapomíná ani ve věznici. „Hraju i fotbal, když je možnost. Klukům dokonce některý tréninky i plánuju a dávám jim do těla," přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz Řepka, a dokonce při té příležitosti dodal, že zatím ani neměl žádné své pověstné blikance.

VIDEO: Kateřina Kristelová navštívila Tomáše Řepku ve věznici na Borech

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová navštívila Tomáše Řepku ve věznici na Borech Aktu.cz

Fotogalerie
101 fotografií